Vi leverer helhetlige, solide løsninger for vann- og frostsikring i tunneler og bergrom

Om W. Giertsen Tunnel AS

W. Giertsen Tunnel (WGT) tilbyr løsninger innen vann- og frostsikring av bergrom og tunneler. Vi har gjennomført over 3.000 prosjekt i Norge og 22 andre land de siste 35 årene. WGTs løsninger anvendes blant annet i renseanlegg, vannkraftverk, militære anlegg, parkeringsanlegg, arkiv og andre fjellhaller og tuneller.

I WGT forstår vi at stabil temperatur og luftfuktighet beskytter våre kunders verdier og reduserer livsløpskostnader (LCC) via redusert korrosjon og driftsutgifter til varme og avfukting. Takket være våre erfarne montører og egenutviklede duk kan vi installere våre løsninger i nærmest alle bergrom og tunneler med stabil geologi.

Vårt eierskap

WG Tunnel er del av en W.Giertsen Gruppen og har med det over 145 års erfaring.

W. Giertsen er en privateid, norsk industrigruppe hvor utvikling av virksomheter og verdiskapende eierskap baseres på god kundeforståelse, praktiske løsninger og solid ingeniørkunst.

Se vår tidslinje
Høy kompetanse og lang erfaring

… er gjennomgående i hele selskapet. Våre ansatte gis stor frihet og vi dyrker en flat organisasjon med korte beslutningslinjer. Vi skal være kunders førstevalg når det kommer til vannsikring i tunneler og fjellanlegg - både når det gjelder kvalitet og kundetilfredshet.

Din partner innen vann- og frostsikring- Miljøvennlige løsninger med lave driftskostnader:

- Sikkerhetsklarert monterings & service-personell
- Hjemmemarked i Norden - Internasjonal leveransebredde
- Høy kompetanse og lang erfaring
- Alltid med kunden og kundens verdier i fokus

Vi leverer helhetlige, solide løsninger for vann- og frostsikring i tunneler og bergrom
.

Kontakt

Copyright © 2022 W. GIERTSEN AS