Kundefordeler i vårt samarbeid

W. Giertsen Tunnel (WGT) tilbyr løsninger innen vann- og frostsikring av bergrom og tunneler. Vi har gjennomført over 3.000 prosjekt i Norge og 22 andre land de siste 30 årene. WGTs løsninger anvendes blant annet i renseanlegg, vannkraftverk, militære anlegg, parkeringsanlegg, arkiv og andre fjellhaller og tuneller.

Teknologi og løsninger

Våre løsninger har bevist sin kvalitet i over 30 år.

Med internasjonalt og bred erfaring har vi nå utført over 3000 leveranser i mer enn 22 land. WGT leverer høykvalitetsprodukter - produsert i Norge.

HMS

WGT har  sikkerhetsklarert monterings og service-personell.
Med minimalt med kjemikalier, avgasser, støy & svevestøv under installasjon bidrar våre løsninger til et langt bedre arbeidsmiljø, både under installasjon og i driftsfase.

WG Tunnelduk er løsningen med lavest miljøfotavtrykk i markedet.

Life Cycle Cost

Løsninger fra WGT har lang levetid, samt lave vedlikeholds- og driftskostnader. Våre produkter gir mulighet for god kontroll på luftfuktighet og temperatur. Gir gode driftsforhold og optimal levetid for teknisk utstyr

Erfaring og kompetanse

WG Tunnel er del av en W. Giertsen Gruppen med over 140 års erfaring . Vi er et erfarent team med egne ansatte og høyt kvalifiserte montører.  Høy kunnskap i selskapet innen tunnel-og bergrom - fra prosjekter og leveranser nasjonalt og internasjonalt

Fleksibilitet og skreddersøm

Våre løsninger gir større fleksibilitet & bruksverdi av bergrommet. Vi kan tilpasse løsning og installasjon for å gi det beste resultatet for kunden. Vi er en dynamisk og løsningsorintert organiasjon som leverer topp kvalitet -fra de minste til de største prosjektene.

Vår måte å jobbe på

WGT har alltid med kunden og kundens verdier i fokus. Med et godt, tydelig og transparent samarbeid har vi egne erfarne montører som sikrer en god leveranse for våre kunder. God kommunikasjon underveis i leveransen - og ikke minst - i oppfølgingen etter leveransen.

Vår samarbeidsprosess med kunden

01

Kundens utfordring - konsept og prosjekt beskrivelse

02

Vårt løsningsforslag

03

Kontrakt

04

Forberedelse/Leveranse/overlevering

05

Oppfølging/service

Vi leverer helhetlige, solide løsninger for vann- og frostsikring i tunneler og bergrom
.

Kontakt

Copyright © 2022 W. GIERTSEN AS