Vi bygger videre på W. Giertsen Tunnels erfaring med vannsikring av bergrom og tunneler og mobiliserer nå for å bygge en organisasjon som skal rengjøre vanntunneler- og magasin

Ta kontaktLes mer
W. Giertsen Vannteknologi

W. Giertsen Vannteknologi bygger videre på W. Giertsen Tunnels erfaring med vannsikring av bergrom og tunneler og mobiliserer nå for å bygge en organisasjon som skal rengjøre vanntunneler- og magasin.

I et felles innovasjonsprosjekt med fire kommunale vannverk utvikler vi nå våre egen, innovative teknologi i nært samarbeid med ledende tekniske miljø. Mer informasjon følger når prosjektet ferdigstilles. Vår satsing i vannbransjen er nok et eksempel på at W. Giertsen stadig utvikler seg. Vi har mot og langsiktighet til å anvende vår kompetanse og erfaring til å løse udekkede behov i tilstøtende markeder.

*Illustrasjons video - rengjøring av tunnelbasseng ved hjelp av robot-teknologi. Vår egen storskalateknologi er under utvikling.

Ta kontakt for mer informasjon

Vi bygger videre på erfaring med vannsikring og mobiliserer nå for å bygge en organisasjon som skal rengjøre vanntunneler- og magasin

Vi er her
‍‍‍

Nygårdsviken 1
5165 Laksevåg
Bergen, NO
Copyright © 2020 W. GIERTSEN AS